TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDEN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından gerçekleştirilen bitirme projesi kapsamında hazırlanan rektör, rektör yardımcıları ve genel sekreter yardımcılarının portrelerinden oluşan pul tasarımları sunuldu.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zehra Atabey ve grafik tasarımı bölümü öğrencisi Mustafa Dede tarafından Trakya Üniversitesi rektörlüğüne ziyarette bulunuldu. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Bitirme Projesi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Zehra Atabey koordinatörlüğünde, grafik tasarımı bölümü öğrencisi Mustafa Dede tarafından bitirme projesi olarak pul tasarımı olarak hazırlanan rektör, rektör yardımcıları ve genel sekreter yardımcılarının portreleri ve fakültenin ikonu haline gelen tarihi yapılarının tasarımları sunuldu.

Bu içerik 27.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 326 kez okundu.